Vajinal Mantar Enfeksiyonu Kalıcı Çözüm

Pazartesi

Vajinal Enfeksiyon Tedavisi

Çağımızın kadınlara üzerindeki en mikrop hastalığı ne deseler hemen vajinal enfeksiyon hastalığı diye ayağa kalkarız. Ülkemizde her 10 kadından kesin 9 unda var olan bu hastalık bazen tam tedavi edilir bazen ise yarım kalır. Hatta birçok kadın arkadaşlarımız ise rutin doktor kontrolünde bu hastalığını varlığından haberdar olurlar.

     Vajina duvarları kendi florasında bir bozukluk meydana geldiği an beraberinde kaşıntı ve akıntıyı da geçirecektir. Bu kaşıntılar biz bayanların en korku ruh haline dönüşebilir ve yaşam kalitemizi yerle bir ederler. Uzun bir tedavi süreci gerektiren bu vajinal enfeksiyon tedavisi bizi bazen olmadık yerlerde çok zor durumda bırakabilir keyfimizi ve neşemizi alt üst ederler. Hele gece uykunun içerisinde öylesine huzursuz bir hale geliriz ki uykumuzu almamıza bile izin vermez.
Hiç ummadığımız bir ortamda kaşınmaya ihtiyacı duyar ve aşırı şekilde rahatsız oluruz. Bazen yaptığımız bir yanlış kaşınma hareketi ile vajinal enfeksiyona ve kanamalara sebep olabiliriz. Doktorumuzun bizlere önerdiği her türlü ilaçları kullandığımız halde hala geçmiyor ise değişik yöntemlere başvurabilir kendi kendimize çareler arayabiliriz. Vajinal enfeksiyon kaşıntılarında kanattığımız vulvu derisi cinsel ilişki sırasında sizlere oldukça ağrılı bir cinsel gece yaşatabilir. Sizler ilk önce bu bölgede oluşmuş olan bölgeyi tespit edip temizliğini sağladıktan sonra yapmanız gereken diğer şeyler ise iç çamaşır kullanımına dikkat etmeniz dar olmayan geniş çamaşırlar tercih ediyor olmasınız. Vajinal temizliğe dikkat etmeli bu bölgeyi asla nemli bırakmamalısınız. Kullandığınız pelerin parfümlü olmayanların tercih ediniz ve özellikle petlerinizde naylon karışımı olan petler kullanmayınız. O petlerde bulunan naylon karışımı adet döneminiz de zaten nemli olan vajen ağzını daha da ıslak yapacaktır. Kötü kokulardan kendinizi kurtarmak için bu petleri tercih etmeyin. Vücut jellerinizi bu bölgede asla kullanmayın. Cinsel temas tan sonra rahim içi duvarını asla su ile yıkamayınız vajen kendi sıvısını kendi zaten üretmektedir. Sizin yaptığınız en ufak bir yanlış bu sıvının yapısını bozabilir ve kötü sonuçlar ortaya çıkabilir.

   Vajinal enfeksiyon tedavisinde doktorunuzun sizlere verdiği bazen tek dozluk ağızdan anılan ilaçla birlikte vajen kaşıntısı için ram şeklinde kullanılan dıştan sürmeli merhemler vardı. Bu ilaçları kullandığız halde hala şikâyetleriniz geçmiyor ise bizim sizlere tavsiyemiz kendinize hemen bir bitki kürü hazırlamanızı olacaktır. Bizler doktor değiliz sizlere de mantarla ilgili bu yazıları hazırlar iken her makaleyi ve doktorlarımızın yazıların okuyarak hazırladık. İlaçların ham maddesinin bitki olduğunu düşünür isek kendi başımızın çaresine de bakmak zorunda olduğumuzu biliriz.


    Bitki kürlerinden hazırlanan bazı alternatif tıbbın insanlar üzerindeki etkisini bildiğimiz için sizlere de bu yönde bir tavsiyede bulunduk. Bu tip mantar hastalıklarında bitki kürlerinin çok iyi geldiğini okuyoruz ve dinliyoruz. Sizlerinde sağlıklı bir ortamda sağlılığınızı aramanız gayet güzel bir olaydır. Sağlık hiçbir zaman para ile satın alınamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder