Vajinal Mantar Enfeksiyonu Kalıcı Çözüm

Cumartesi

Genital Mantar Tedavisi

Çevrenizde hiç genital mantara yakalanmış bir bayan arkadaşınız var mı? Bilmiyorum. Ama şu kadarını söyleyebiliriz ki çok kötü bir duygudur. Hiç olmadık bir ortamda aniden gelen bir kaşıntı sizi rezil eder. Bizlerde sizler için bu konu hakkında bir araştırma yapmaya karar verdik. Genital mantar tedavisi nedir nasıl yapılır diye inceleme başladık.

       Genital mantar tedavisi her şeyden önce temizlik ile başlar. Genital bölgemizi çok temiz ve kuru tutmak zorundayız. Biliyorsunuz ki mantar nemli ortamları çok sevip hemen üreme yoluna giderler. Genital bölgenin kendi doğal yapısını hiçbir zaman bozmamak zorundasınız o yüzden lütfen genital bölgenizi sabun ya da parfümlü şampuanlarla yıkamayın. Kullandığımız petler ve taponlar kokulu olmasın. Kullanacağınız tuvalet kâğıtlarını severken çok dikkatli davranın. Gebelikte vücut dengeleri alt üst olduğu için genital mantar çok çabuk üreme yapabilir beslenmenize o yüzden dikkat etmek zorundasınız. Genital mantar oluşumunda bağışıklık sistemini çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Genelde biz bayanlar hamile kalmamak için doğum kontrol hapı ya da spinal kullanırız bunlarda genital mantar oluşumunu hızlandırmada bire birdir. En önemli etmemiz gereken konulardan biride kullandığımız iç çamaşırlarınızdır. İç çamaşırı alır iken naylon içeriği olmayan pamuklu çamaşırları tercih edelim. Her ay düzenli kullandığımız sıhhî ped diye aldığımız ürünlerde naylon karışımı olup olmadığına özen gösterelim. Şişmanlık biz bayanların en nefret ettiği konulardan biri biliyoruz ama yinede şişmanlığın aşır ter getirmesi yüzünden genital bölge mantarlarına davetiye çıkardığını da bilmek zorundayız.

     Şayet doktorumuz bize bir ilaç kullanma yolu göstermiş ise buna uymak zorundayız. Genital mantar tedavisi zor bir hastalıktır. İnsanı yorar tam tedavi olduğunuza inandığınız an tekrar karşınıza çıkması olanağı çok yüksektir. Bu hastalık yüzünden doktora gidip de tekrar hastalan kadın sayısı yapılan istatistiklere göre % 50 civarında olduğu görülmektedir. Mantar vajinadaki sağlam bölgenin çok altı kısmına inmiş ise bazen tedavisi çok uzun ve zorlu geçmektedir. Bazen doktor tedavisinin yeterli kalmadığı noktalarda biz bayanlar alternatif tıp dediğimiz bitki kökenli ilaçlara da yönelebilmekteyiz. Çoğu bayan arkadaşımız kendilerine iyi geldiğini söyledikleri bazı alternatif tıp bitki ilaçlarını birbirlerine tavsiye etmektedirler. Bu alternatif tıp bitki ilaçlarını isterseniz sizlerde deneyebilirsiniz. Hiçbir zaman unutmamamız gereken konulardan biride yukarda belirttiğimiz vücut direncimizi çok iyi korumamız ve sağlıklı bir şekilde beslenme alışkanlığını elde etmemiz. Bu konu hakkında yazılmış bir sürü kitaplar vardı

 Ev yapımı mantar kürleri var bu kürleri internet üzerinden arayıp bulabiliriz. İlaçlar her zaman mantar türü rahatsızlıkları geçirmeyebilirler. Tekrar etmesini istemediğimiz bu mantar türü rahatsızlıklarımız için bizlerde evde kendi başımıza uygulayabileceğimiz yöntemleri denemekte fayda var diyoruz. Özel bir ücret karşılığı indirebileceğiniz e- kitaplar sizlere faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Her işin başı sağlıktan geçer, sizlerin de sağlığı çok önemli olduğu için kendinize çok iyi bakmanız gerekir.

Sitemizin sağ tarafında bulunan resimi tıklayarak ilgili siteye bakabilir ve evde genital mantar tedavisi yapabilirsiniz. Geçmiş olsun.
    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder